"Un niño siempre puede enseñar tres cosas a un adulto: a ponerse contento sin motivo, a estar siempre ocupado con algo y a saber exigir con todas sus fuerzas aquello que desea." Paulo Coelho.

martes, 3 de abril de 2012

Contracte

Contracte d'aprenentatge de pràctiques:

Jo Danae Martínez en el dia d’avui, després de realitzar les activitats d’anàlisis de les competències personals i de l’escola on inicio les practiques detecto que:

Necessito millorar en alguns aspectes relacionats amb les competencies següents:

- Crear situacions d'aprenentatge.
- Gestionar la progressió de l'aprenentatge.
- Participar en la gestió de l'escola.

Em proposo els objectius:

- Elaborar propostes per als infants.
- Elaborar material per als infants.
- Analitzar tot el meu procés durant les pràctiques.
- Aplicar la teoria educativa a les pràctiques.

Per aconseguir-ho, intentaré fer-ho tot de manera autònoma, i en cas de necessitar ajuda, la demanaré a la meva tutora de pràctiques del centre.

1 comentario:

  1. Crec que és molt positiu que siguis capaç d’identificar quines són les teves mancances, i les teves dificultats de la teva futura pràctica educativa. A més, el fet de ser capaç de descriure quin són els objectius que has d’assolir, per poder afrontar les teves limitacions, segons el meu parer crec que t’ajudarà a realitzar la feina que desitges, arribant a ser un tipus de mestra coherent amb als teus sentiments i pensaments. Crec que tots, hauríem de ser capaços de fer aquesta reflexió personal, i plantejant-nos quin estil de docent ens permetrà gaudir i, aconseguir que gaudeixen, a respectar i arribar que respectin, a estimar i a garantir que estimin totes les meravelles que comporta la descoberta de la vida.

    ResponderEliminar